0 items: € 0,00

Welkom bij de EncArt Webshop

Algemene voorwaarden Encart

Welkom bij EncArt.

EncArt wil er zeker van zijn dat de relaties met haar klanten zo vlot mogelijk verloopt .Het is van belang dat U weet wat U van ons kan verwachten.
Lees daarom de Algemene Voorwaarden hieronder zorgvuldig. Door U toegang te verschaffen tot EncArt.nl.stemt U toe tot een wettelijke verbintenis en de bepalingen en voorwaarden hieronder na te leven.

Artikelen.
Alle producten die door EncArt op de website aangeboden worden, zijn zo volledig mogelijk en te goeder trouw beschreven. De prijzen zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website aangeboden worden. De aangegeven prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren, en exclusief BTW voor winkels, en exclusief eventuele verzendkosten. EncArt kan niet aansprakelijk gesteld worden voor (druk)fouten die in de prijzen voorkomen.
Wij bieden onze producten aan op onze website zolang de voorraad strekt.
EncArt doet haar uiterste best om alle door U bestelde producten te leveren.Het kan echter gebeuren dat een artikel uitverkocht is;in dat geval informeren wij U zo vlug mogelijk en kunt U beslissen Uw bestelling te annuleren.
EncArt kan niet aanspakelijk gesteld worden voor de schade die voorkomt uit het niet voorradig zijn van een product.

Overeenkomst.
Er is sprake van een geldige overeenkomst tussen U en EncArt wanneer EncArt de bestelling ontvangt op haar website.
EncArt kan echter beslissen de geldigheid van de overeenkomst te onderwerpen aan andere voorwaarden, in het geval bijvoorbeeld van belangrijke bestellingen of voorafbetalingen, bestellingen gedaan door minderjarigen, of wanneer vorige bestellingen niet betaald werden.

Levring.
Wij leveren bij voorkeur uit voorraad en zo snel mogelijk. EncArt kan niet aanspakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen.

Betaling.
Na Uw bestelling ontvangt U een bevestiging per mail. Zodra Uw betaling binnen is, verzenden wij Uw bestelling.

Verantwoordelijkheid en aanspakelijkheid.
Deze site wordt door EncArt ter beschikking gesteld op een” as is”en” as available”basis. EncArt legt geen verklaringen af of geeft geen enkele waarborg,duidelijk of impliciet,in verband met het functioneren van de site,de informatie,de inhoud, de materialen, of de producten die in deze site worden voorgesteld. In zoverre de wet dit toestaat, wijst EncArt elke waarborg af, van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel. EncArt zal niet aanspakelijk gesteld worden voor om het even welke schade voortkomend uit het gebruik van haar website,omvattend,  maar niet beperkt tot rechtstreekse, resulterende of onrechtstreekse schade.

Privacy.
EncArt respecteert en beschermt Uw privacy.Uw persoonlijke gegevens hebben wij enkel nodig om Uw bestellingen zo vlug en vlot mogelijk uit te voeren. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.
Door het gebruiken van de EncArt site, gaat U akkoord met het privacy-beleid en tevens met het verzamelen en gebruiken door EncArt van Uw gegevens zoals beschreven in dit beleid.